P.W. Blink interieurbetimmeringen is een bedrijf dat is gespecialiseerd in het maken van mdf schouwen. De schouwenmakerij is gevestigd in Ter Apelkanaal, in het uiterste zuidoosten van de provincie Groningen, aan de Duitse grens.

Wij zijn een klein ambachtelijk bedrijf dat is opgericht in 2002. In het begin puur als hobby, maar in de loop der jaren steeds verder gemoderniseerd met allerlei machines. Doordat al onze sierschouwen op ambachtelijke wijze, maar wel met moderne machines, worden vervaardigd, wordt er aan iedere schouw persoonlijke aandacht besteed waardoor wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze producten. In 2013 is de showroom gereed gekomen en is de werkplaats compleet vernieuwd. De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Schouwen worden zowel met als zonder elektrische haard verkocht. Alle schouwen worden standaard geleverd in twee lagen grondverf. Ze kunnen dan simpel door u zelf in elke gewenste kleur worden afgelakt. Ook is maatwerk mogelijk, uiteraard tegen meerprijs, informeer naar de mogelijkheden.

Sinds 2016 zijn we dealer van Faber en Dimplex haarden. Alle modellen elektrische haarden van die merken kunnen geleverd worden. Als extra service kunnen wij de door ons geleverde haarden voor u het hele jaar door ook inbouwen in onze schouwen, iets wat u bij een ander bedrijf niet snel zult tegenkomen.

Het is bij ons ook mogelijk de schouwen te laten bezorgen, de kosten zijn 70 euro ten noorden van de lijn Utrecht, en 80 euro voor het gebied ten zuiden van de lijn Utrecht. De schouwen worden meestal op een donderdag bezorgd. Bezorgen kan alleen bij vooruitbetaling, of contante betaling bij aflevering. Wij maken gebruik van een vaste koerier.

Ons ambachtelijke bedrijf geeft de voorkeur aan persoonlijk contact. Heeft u interesse in een van onze producten? U kunt via onze website niet rechtstreeks een bestelling plaatsen. De meest eenvoudige manier om contact met ons op te nemen is door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk, vaak dezelfde dag nog, contact met u op. U kunt vervolgens een afspraak maken of een bestelling plaatsen. U kunt uiteraard ook telefonisch of via WhatsApp contact met ons opnemen.