Sfeerhaarden

Toont alle 9 resultaten

Bent u op zoek naar een elektrische sfeerhaard? Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan sfeerhaarden van het gerenommeerde merk Dimplex. Of u nu op zoek bent naar de populaire modellen met “Optiflame” technologie of naar de meer betaalbare opties zoals de Chicago en Zürich, wij hebben het allemaal. Wat ons onderscheidt, is dat wij als een van de weinige leveranciers in Nederland alle modellen van Dimplex kunnen inbouwen in onze schouwen.

Dimplex staat bekend om zijn brede scala aan sfeerhaarden, waarvan de meest verkochte ook de meest betaalbare is dankzij de geavanceerde “Optiflame” technologie. Deze technologie creëert een realistisch vuureffect door middel van bewegende spiegels die het licht weerkaatsen op de wand, samen met een gloeibed dat de decoratieve houtblokken verlicht. Veel van onze sfeerhaarden zijn ook voorzien van een verwarmingsfunctie die eenvoudig kan worden ingesteld met een digitale thermostaat.

Naast de “Optiflame” modellen bieden wij ook de innovatieve “Revillusion” modellen aan, waarbij de vlammen op een glazen paneel worden geprojecteerd voor een dieper en realistischer effect. Deze modellen zijn uitgerust met een afstandsbediening waarmee de kleur en intensiteit van de vlammen kunnen worden aangepast.

Voor een nog meeslepender ervaring bieden wij ook de “Opti-Myst” modellen aan, waarbij water wordt verdampt en beschenen door speciale 3D lampen, waardoor er een levensecht rookeffect ontstaat boven het gloeibed. Deze modellen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder cassettes en inbouw sfeerhaarden.

Onze schouwen worden in eigen werkplaats vervaardigd, waardoor we ze kunnen aanpassen aan de specifieke eisen van uw gekozen sfeerhaard. Of u nu kiest voor een sfeerhaard met “Optiflame”, “Revillusion” of “Opti-Myst” technologie, bij ons bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en een uitstekende service.

Een elektrische haard kent natuurlijk een heleboel voordelen. Om te beginnen; plug & play, je hebt voor het installeren van onze elektrische sfeerhaarden alleen een stopcontact nodig. Dit betekent dat je jouw haard overal kunt plaatsen, ophangen of inbouwen! Daarnaast kent een elektrische haard nog een aantal voordelen:

– Veiligheid:naast het feit dat het installeren van onze haarden erg makkelijk is, zijn deze ook ontzettend veilig. Vooral in vergelijking met de traditionele haarden. Een elektrische haard heeft namelijk geen open vlammen of brandstof nodig, waardoor het risico op brandgevaar sterk wordt verminderd. Dit is natuurlijk wel zo fijn, vooral wanneer er ook kinderen in huis zijn.

– Veel soorten:Zoals we al eerder hebben aangegeven kun je bij ons terecht voor verschillende soorten haarden. Het voordeel hiervan is natuurlijk het feit dat er altijd wel een elektrische sfeerhaard tussen zit dat helemaal past binnen jouw persoonlijke wensen. Van klassieke modellen tot moderne en strakke ontwerpen.

– Weinig onderhoud:Daar waar je bij bij een traditionele haard continu bezig bent met as verwijderen, schoorsteen schoon te maken en hout te kopen ben je met een elektrische haard natuurlijk veel sneller klaar met de onderhoud. Deze zijn heel eenvoudig in onderhoud en gemakkelijk schoon te maken. Dit betekent dat je veel meer tijd overhoudt om echt even te ontspannen te genieten van de vlammen.

– Voor iedereen toegankelijk:Tot slot, onze elektrische sfeerhaarden zijn voor iedereen toegankelijk! Wij bieden sfeerhaarden van ruim honderd euro aan, maar wij hebben ook sfeerhaarden voor het wat hogere segment.